Om JA-Design

I en verden fuld af massefabrikerede møbler har jeg sat mig for at arbejde med det unikke.

Så livet på det lille møbelsnedkerværksted, JA-DESIGN, handler rigtig meget om at lave bæredygtige kvalitetsmøbler i eget design. Møbler, der er ligesom mine kunder vil have dem – til priser, der er til at betale.

Bag JA-Design.dk står møbelsnedker Jacob Abildgaard, der har mere end 10 års erfaring med design og fremstilling af hårdttræsmøbler. 

Lige siden jeg var barn, har jeg elsket at arbejde med træ, og én af de ting, som kendetegner mit arbejde, er, at jeg siden dengang har forsøgt at bevare kreativiteten i alt, hvad jeg laver.

Gennem årene har jeg fået et solidt netværk med dygtige leverandører, og i mit værksted har jeg altid masser af projekter i gang – også når der ikke ligger bestillingssedler i dueslaget. Jeg gør det, fordi jeg kan. Fordi jeg kan lide det. Og fordi jeg hele tiden stræber efter at blive bedre til det, jeg lever af og brænder for.

Jeg tager altid en udfordring op!
Har du en idé til et nyt møbel eller specialinventar – eller har du udset dig et design hér på siden?
Så send mig en mail og bliv ringet op for en uforpligtende snak.